•  

    inspecties

Thermografie elektrotechniek

Wilt u storingen of brand voorkomen? Wilt u voorkomen dat elektrotechnische installaties in uw bedrijf overbelast raken of ermee stoppen? En wilt u mogelijke gevaren voor uw medewerkers op tijd signaleren? Door preventief onderhoud uit te voeren met een thermografische camera tijdens het bedrijfsproces ziet u de daadwerkelijke thermische gebreken die storingen of zelfs brand tot gevolg kunnen hebben. Doormiddel van een thermografische inspectie sporen we in een vroeg stadium met een infraroodcamera defecten op om brand of uitval te voorkomen. Onze Thermografen zijn allen in het bezit van Level 2 Thermografie certificaat.

Thermografie koel/vries huis

  • Icon

Slecht geïsoleerde koel huizen zijn de belangrijkste oorzaken van energieverlies bij koeling. Omdat de prijzen van energie in Nederland steeds verder stijgen kan een thermografische inspectie van je koel / vries ruimte zich dan ook snel terug verdienen

Oprit verwarming reparatie

  • Icon

Een defecte verwarmingskabel wordt vaak vervangen of gewoon van de voeding afgehaald. Dit brengt enorme kosten en ongemak met zich mee. Leak Check heeft een meetmethode ontwikkeld die de locatie van de kabelfout aantoont, waardoor deze in de meeste gevallen gerepareerd kan worden.

Tevens kunnen wij de reparatie van de kabel voor u uitvoeren waarna desgewenst de vloer ook weer hersteld wordt.

Thermografie onderzoek

  • Icon

Onderzoek aan materialen doormiddel van thermografie kan veel duidelijkheid geven over het gedrag van het object.

Of het nu een kogelvrij vest is waar de energie van de kogel in beeld moet worden gebracht of de warmte doorslag van een thermisch kledingstuk. Wij brengen het voor u in beeld.

De thermografische inspecties worden enkel door level 2 thermografen uitgevoerd.

Lekkage onderzoek

  • Icon

Bij een lekkage is er altijd sprake van een ongewenste situatie die het liefst zo snel mogelijk moet worden opgelost. Daarbij is het van belang dat de gevolgschade beperkt blijft. Een lekkage detectie is een zogenaamd non-destructief onderzoek waarbij lekkages worden opgespoord en hak- en breekwerk zo veel mogelijk wordt vermeden.

Thermografie gevelscan / warmtescan /isolatiescan

  • Icon

U kunt bij ons reeds een gevelscan uit laten voeren vanaf € 95,00 excl. B.T.W. / € 114,95 Incl. B.T.W. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een scan van uw gevels. Wat wij dan nodig hebben is uw naam, uw telefoonnummer en het adres van de betreffende woning die u gescand wilt hebben. Zonder deze gegevens is het niet mogelijk een passende aanbieding uit te brengen. 

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van energieverlies bij woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Omdat de prijzen van energie in Nederland steeds verder stijgen kan een thermografische inspectie van je woning zich dan ook snel terug verdienen