•  

    inspecties

Thermografie gevelscan / warmtescan /isolatiescan

U kunt bij ons reeds een gevelscan uit laten voeren vanaf € 95,00 excl. B.T.W. / € 114,95 Incl. B.T.W. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor een scan van uw gevels. Wat wij dan nodig hebben is uw naam, uw telefoonnummer en het adres van de betreffende woning die u gescand wilt hebben. Zonder deze gegevens is het niet mogelijk een passende aanbieding uit te brengen. 

Slecht geïsoleerde gevels en daken zijn de belangrijkste oorzaken van energieverlies bij woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Omdat de prijzen van energie in Nederland steeds verder stijgen kan een thermografische inspectie van je woning zich dan ook snel terug verdienen

Thermografie toont warmteverlies aan

De beste manier om kieren en isolatie problemen in een gebouw op te sporen is met behulp van thermografie. Leak Check Inspecties brengt met thermografie luchtlekken, koudebruggen en isolatieproblemen duidelijk zichtbaar in beeld.

Een warmtebeeldfoto maakt warmteverschillen namelijk goed zichtbaar en hierdoor kunnen veel voor het blote oog onzichtbare problemen duidelijk worden gemaakt. Een thermografische inspectie van Leak Check Inspecties geeft een helder inzicht in de maatregelen die nodig zijn om het energieverbruik in een gebouw te verlagen en tegelijk het binnenklimaat gezonder en comfortabeler te maken.

Controle van isolatie

Verder kan Leak Check Inspecties ook nadat U Uw woning heb laten isoleren controleren of de isolatie goed is aangebracht en of er nog koudebruggen of luchtlekken in een woning of bedrijfspand aanwezig zijn. De inspecties van Leak Check Inspecties zijn volgens de NEN-EN 13187 Thermische eigenschappen van gebouwen - Kwalitatieve detectie van thermische onregelmatigheden in de gebouwschil - infraroodmethode.

Info of offerte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.